Leven zonder beperkingen
Home De onderneming Pro SCHMIDT Het product Contact
Klik hier voor de SCHMIDT-website voor particulieren
SchmidtSchmidtSchmidt

De specialist voor maatwerk

SCHMIDT ontwikkelt en produceert hoogwaardige kunststof hefschuifdeuren – volgens de specifieke wensen van onze klanten, met een optimale kwaliteit en met innovatieve oplossingen. De door ons ontwikkelde profielsystemen maken van onze producten architectonische vormgevingselementen, waarmee op unieke wijze kan worden voldaan aan de wens naar een ruime, transparante architectuur. Tegelijkertijd voldoen onze hefschuifdeuren aan de hoogste eisen op het gebied van energie-efficiëntie, ergonomie en comfort.

We leveren onze grote bouwelementen, die qua uitvoering en afmetingen exact volgens de specifieke wensen van onze klanten worden vervaardigd, aan bedrijven in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij verkopen onze inbouwklare hefschuifdeuren aan de vakhandel of rechtstreeks aan particulieren.

Maak nu kennis met ons exclusieve productaanbod om uw klanten nieuwe perspectieven te bieden bij de vormgeving van hun huis. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden – met hefschuifdeuren van SCHMIDT.

© Class Automatisering Geleen